Heeej!

Nu javlar ska ja skriva lite har som jag inte gjort pa ett bra tag. Har nere ar det kanon! hur varmt som helst och underbart i vattnet, men resan borjade ju ruskigt bra redan pa arlanda, da fick vi springa utav helvete for att ens hinna med planet. vi gick runt och skrotade i andra delen av arlanda... sen ringde emmas pappa o fragade vart tusan vi var nagonstans ! haha men vi hann iaf med planet men blev lite svettiga men det var val lika bra att vanja sej vid det for har svettas man hela tiden. Pa planet sov jag inte en sekund sa de var bra drygt. men de gick bra. Efter bara nagon dag fick jag magsjuka sa jag sydde val en 8 ggr iaf. Fick stanna pa hotellrummet medans dom andra gick till stranden. Men nu mar jag fint igen!


Idag har vi vart pa Kata noi stranden hur underbar som helst. Sen drog vi ut lite pa stan o kakade fast jag at inte eftersom jag inte har den basta matlusten an,. sen borjade regnet osa ner sa det blev inte bara lite blott! Vi gick in och fick lite massage i en timme vilket var ratt kul faktiskt. Skooont ocksa! Och nu sitter vid har och nordar lite som vi inte gjort pa ett bra tag! Imorgon ska vi dra till en o och bada o sola och ha de hur gott som helst! NU ska vi val fara vidare !

Pusss pa er dar hemma !

Thailand idaag:)

jahaaaa, då far vi till thailand idag då:) Grymt skönt ska det bli! Skulle egentligen försökt ha vart vaken ganska länge inatt men jag låg och kollade på film och tillslut orkade jag inte hålla ögonen öppna! Jag somnade kvart över ett. Jag hade tänkt att vart vaken åtminstone till 3:P de gick ju inge vidare. Så nu vaknade jag klockan 6. Kände att jag inte ville sova för mycke för då kan jag inte sova på planet. Och förresten är de ju min 20-årsdag idag:) Inte illa  pinkat de heller minsann! Så då får jag väl gratulera mig själv då.:) Nee nu vill jag bara iväg. om 4 timmar kommer Emma o Anna och hämtar oss, vad ska jag göra under tiden då? Mååååste plocka bort nå ur min resväska, alldeles för mycke skit har jag stoppat med mej! Vill ju ha något med mig hem juu:) Men inte går det att bestämma sej heller. bläää för det!!

Lite frukost på de här kanske !


Puss o adjö vi hööörs väl när jag är på andra sidan jordklotet!

Kalas..

Jaha ikväll har man haft ett litet kalas, det var farfar, Aggen, Niina, Tobbe, Emma, Mattias och min bror Fredrik! Mycket mycket trevligt. Sällan man träffar nån av dom. Det är ju ingen av dom som bor i Fellingsbro längre, och det kan man ju förstå för vem vill bo häär? Fick pengar, vilket jag blev väääldans glad över, det är det jag behöver nu. Imorgon kanske jag får pengar av mor min om man har tur:) Herregud nu har man mumsat smörgåstårta och massa gott två dagar i rad ! men men man fyller bara 20 en gång i livet :) Jag är så fruuktansvärt nervös över hur mycke jag får i lön, jag ska bara kasta mej ut till brevlådan imorgon, hoppas verkligen att den blir skaplig. Nu ska jag knoppa!


2 dagar kvar.

JG



3 dagar kvar.. !

Tisdag.

Då har man haft mormor och morfar och bror mina här och käkat lite mat o sådär, jag fick tallrikar och dessertskålar som jag ska äta glass ur sen:D Sen imorron blir de lite kalas hemma hos far min, då blir det tårta o bullar och lite smörgåstårta tror ja! Först ska jag hem till pappas granne ;) Rebecca.. Ska blir så trevligt att umgås med henne innan jag åker, herregud vad jag kommer sakna henne. Sen kommer jag sakna Cindy också:( Meeeen jag är ju bara borta i en månad;P Men iaf så ringde jag och kolla upp det där med taxfreen, det hade ju blivit så jäkla knasigt alltihop så man blev ju inte riktigt klok..! men nu är det klappat och klart så nu ligger väl spriten på flygstolen på fredag;) Underbart!
Det blir ju partaj på lördag ska ja ju få tala om.. Men det blire när jag kommer hem med.. parta hemma hos rebecca och fira min födelsedag och lite inflyttningsfest kanske ?

Nu har jag världens jävla resfeber...

Ska föörsöka sova nu då.

GOdnattt!


Måndag..

.................Det är riktigt kusligt va dagarna går fort, jag kan inte förstå vart dagarna tar vägen ? Ursäkta om jag tjatar men jag tycker det bara rinner iväg så jag knappt hinner tänka.. :)


Jag har iaf jobbat helgen nu och idag, nu är man riktigt trött, och då menar jag TRÖTT. När jag kom hem från jobbet vilade jag inte en sekund utan jag höll på med packningen, packade ner litegranna,, och sen klippte jag till 2 par jeansshorts av jeans jag aaaaldrig använder, Jag är nöjd, skulle behöva köpa mej ett par långa fina ben bara, nån som kan ge tips på var man kan köpa det? ..

Nu har vi iaf skjuts till arlanda, riktigt skönt att slippa åka buss och tåg, då skulle vi fått byta o hålla på. inte riktigt min grej,, men hade väl fått vart tvungen te de om man inte hitta nå annat. Nu ikväll har jag faktiskt tittat lite på tv, brukar knappt aldrig göra det nu för tiden, vet inte riktigt varför.. iaf så kollade jag på charterhjältar, inte alls lika bra som semestersvenskar var. men nu är det tydligen slut.. och sen tittade jag även på Spårlöst, världens sorgligaste program förövrigt, gråter varenda gång jag kollar på det. Det är ju såå mycke känslooor!

Och guuud va skönt det ska bli att få sova ut lite imorgon, för sen på kvällen blire 20-årskalas här lite i förtid.. på onsdag blire också kalas fast hemma hos pappa! Har baaaaaaaara önskat mej pengar.
Det här duger inte, ögonen faller ihop hela tiden, så nu är det god tid för mig att knoppa.

Godnatt och sov så gott. !

Fågeln:D



Den här maskinen ska ta oss till Thailand !

22 mars

Hello;)

Snart ska man iväg och jobba, jobbar nämligen delad tur va ovanligt :D haha nej men det går så bra så. Tycker knappt ens att det känns tråkigt att gå iväg faktiskt. Det brukar alltid ta emot så mycke när ja jobbar på hemtjänsten... :/ Men så fick jag en till dag den här veckan så jag jobbar dag imorron 7-14 jäävligt skönt är de, o inte länge heller, tycker dagen bara svischar förbi då:) Men ack va träligt att det började snöa idag, det kunde jag nästan förstå att ja skulle hinna få se lite snö innan jag far iväg österut. Och igår beställde vi saker från taxfreen,, och de vart nå tok iaf men hooppas det ordnar till sej..OOOh jag är så nervös känner jag,, har svårt och sova om kvällarna, känner mej skitpigg fast det dröjer ju inte flera timmar innan jag somnar så de e kanoon! Men på torsdag kommer jag absolut inte kunna sova, fast jag hade inte ens tänkt sova ,, haha är bättre om jag är vaken så länge jag orkar så man kan sova på planet sen, för när vi har landat är klockan halv nio på morgonen och då äre ju bra om man har sovit på planet ! Visst är man väl lite smart ?!

Neeee vetja om man skulle försöka fixa iordning lite :D


ojoj

6 dagar kvar!!!


:)


Då var det fredag ..

Hej på er mina vänner.

Vaknade klockan 7 imorse, kände mej riktigt pigg faktiskt. Rätt så skönt och vakna i skaplig tid, eller ja 07.00 är ju nästan att ta i ! haha men jag släpade ut både mig och hunden på en promenad, förstår inte att hon alltid ska gå där det är som skitigast. Hon är ju bra tokig. Sen tog jag mej en titt i brevlåådan och skulle se om jag hade fått mitt VISAkort, men det förstod jag att jag inte hade fått så jag ringde till banken så nu har dom beställt ett nytt, jag fattar inte varför det alltid ska krångla med saker och ting när det gäller mig. alltid är det nåt. Hoppas det inte krånglar igen för då vet jag inte vad jag ska göra, måste ju ha ett VISAkort i thailand. Jag blir så trött! Men jag har ju vant mig.
Och nu ligger jag här och funderar vad som ska ske denna dag, klockan är ju bara 11.00 och jag tycker jag har vart vaken i flera timmar. Förstår inte riktigt vad man ska upp så tidigt när man ändå inte har nåt att göra, man vill ju bara att tiden ska gå fort och det gör den inte när man vaknar vid den tiden. Men det är ändå bra att jag vaknade då för då kan jag ju iaf sova ikväll eftersom jag ska jobba imorron. Börjar klockan åtta, underbart skönt! Så himla skönt när det är ljust när man vaknar, man blir genast pigg! Men på söndag börjar jag 06.40. Jaa vad ska man säga. Men men. Igår ringde jag iaf till Ekgården och sa att jag ville jobba där i sommar och självklart fick jag det, avdelning 4 blir det:) Tycker det känns jättebra faktiskt för jag trivs så bra där. Hemtjänsten blir väl tjuriga för då måste ju dom fixa nån annan för dom tror ju att jag ska vara där, men det struntar jag fullkomligt i. 

Undrar väldigt vad kvällen har att erbjuda. Det kanske man borde ta reda påå! Det blir väl o sitta o glo framför tvn. Kul liv som man har. Nu ska ja fortsätta!

Take caare !


Torsdag.

LÅNG DAG har de varit idag, först va jag och malin ute och gick runt Nybble,, de e en riktigt bradig bit. Men det är alltid så skönt att röra på sig lite:) Sen gick jag till pappa o tala lite goja,, jag har ju så underbart liv så de e helt otrooligt,, iaf så fick ja se beccas lägenhet som hon ska flytta till:) Jäättefint kommer det bli! Sen tog jag iaf med mej hunden o gick hem o kolla på nå program om Arlanda, riktigt spännande;) Sen kollade jag på lyxfällan ,, JAa det var min dag. Imorgon ska beställa platser på planet! Det ska bli underhållande.

NU ska jag sova som en stock!

Adjö....

Hajhaj!

Kooors i taket va vacker väder vi har fått !
Det är ju inte riktigt varje dag vi haft så fint, det är ju inte direkt varje dag man får se en skymt av sooolen. typ 10 gånger om året , nästan iaf :D hihi. Jaha då ligger jag här och försöker samla kraft för att kunna städa lite, jag förstår inte hur det kan bli så skitigt så fort, jag tycker inte jag gör annat än att städa, förutom jobba då.. men men jag får leva med det, snart slipper jag städa o tvätta o jobba på Väääldigt länge. Nyss var jag ute occh tog mig en promenad, det är ju bra underbart. Och igår var jag o malin ute på långpromenad till kyrkan och titta till min farmor och malins farfar. Hoppas dom har det bra :) Jaha nehe vad väntar jag på? Det är bara och ta tag i städningen.

9 dagar kvar .


Driiink!



Sugen man blir.

Nästa vecka...

....då drar vi till Thailand. Wihuuu. kan inte fatta att jag ska ligga där på stranden och bara STEKA!  Underbart är ordet.
Hemtjänsten ringde sen när jag kom hem från jobbet och frågade om jag kunde jobba kväll den 26/3, dagen innan vi åker, men jag tackade ja, tänker på pengarna, men egentligen skulle jag behöva vara hemma och packa och bara ta det lugnt, men jag får väl försöka packa innan. Och nu försöker jag komma på vad jag ska ha med mej. Svårt äre verkligen. usch va jag känner mej trött, slutade ett idag och har inte rört en fena sen jag kom hem, det e bara skönt!
Ikväll ska jag göra lika lite, och kanske gå och lägga mig tidigt och kolla på film, herregud jag vet inte när jag såg en film senast, hur längesen som helst. men men.


MIN PACKNINGSLISTA

- BIKINI, min leopardfärgade :D tar kanske med nån annan också;P
- Solskyddsfaktor 30 ? Blir nog bja.
- Lite kläder, det jag vet att jag kommer använda.
- PENGAR
- En bok kanske, eller ?
- Hudlotion
- Tandkräm och tandborste :D
- Trosor och bh kan vara bra att ha. höhö
- Handdukar, kanske man köpa några fina och billiga där.
- Mobilen, helt självklart, måste lägga in maassa musik så jag kan lyssna på planet!
- Datorn , inte helt bombis på det, känns jävligt nördigt , men man vill ju lyssna på musik ?
- Smink.
- parfym och deodorant, haha hjälper väl lite kanske, man svettas väl bort allt på en sekund.
- smycken
- nagellack, så fint o ha färgglada naglar samtidigt som man är brun!
- sommarskor vore en idé.
- LÄPPSYL
- passet fööör faaan!
- nån väska kanske.
- rakhyvlar
- Shampoo och balsam, hårpackningsskit borde man ha!
- EFTER SOL
- nagelfil
- SVENSKT GODIS ÄR JU GOTT ;)
- imodium , man vet aldrig ;D
- mobilladdare
- min almanacka
- penna
- aceton
- p-piller.
- nu höll jag på o glömma och skriva med mina ROSA solglajjer .. så jävla häärliga.

Neej nu kan jag nog inte komma på nåt mer, har jag glömt nåt så kan ni ju gärna påpeka;)


Söndag!

Hejsan!

Guud va skönt o va hemma efter en dag på jobbet, usch vad jag känner mig trött! och sen har jag ont i halsen, vet inte om jag ska skita i dansen,, vill ju gå på den men jag vet inte riktigt hur jag ska göra, vill ju inte bli sjukare så jag tror jag få strunta i det och kanske ta mig en promenad istället. Det vore skönt. Jag skulle också behöva gå och köpa halstabletter eller nåt, usch vad jag känner mej slö:S men jag vill verkligen inte bli sjuk! Herregud vad trött jag är, somnade inte förns halv två tror ja, hade så ont i magen :( Och så får man inte sova ut imorron heller, fast ja slutar ett och så vet jag precis vad jag ska göra! Det blír iaf en skön dag :) Nej nu ska jag pallra mej ut om jag orkar!


PUSS!

Det är sååå kul o jobba på en fredagkväääll.

Då ska man iväg vilken sekund som helst, de ska bli så underbart, men jag är glad att tiden går så fort och att jag är ledig imorron:) Det ska bli helt jävla underbart! sen äre bara söndagen och måndagen som ja jobbar, sen är jag ledig ett par dagar, sen blire o jobba helgen med morsan;) Det är ju alltid trevligt o jobba med henne,, eller inte :D Men det gör mej ingenting, tiden går ju fortare när man gör nåt, jag hade ändå inte kunnat gjort nåt för pengarna måste jag ju spara. Nu ska ja fortsätta ner till jobbet..

Vi hörs hej!

Onsdagen den elfte!

Hej mina vänner.

Då ligger man här igen efter att ha jobbat på 3:an idag igen. Tycker tiden går så fort så jag knappt hinner med.. Jag fattar inte, ja tyckte nyss det var februari! men de va de kanske också:D Och sen idag ringde dom från hemtjänsten o sa att jag skulle jobba dag på söndag istället för delad, skapligt lycklig jag vart för då kan jag trääna! Wiihuu , Det händer ju inte ofta för jag jobbar nästan jämt tycker jag. Men nu kan jag vara med en gång innan jag ska iväg! usch skulle behöva gå ner ett par kilon, känns inge kul o gå o se ut som en fet kossa på stranden. Och det blir ju inte bättre när man käkar kladdkaka,, för det gjorde jag och Becca igår:) Det var ju ett tag sen man träffa henne, det e alltid så trevligt då för då har man så mycke o tala om:D Det är ju fan underbart! Och på lördag ska ja faktiskt leka med henne, för hon ska flytta hemifrån:D då ska ja flytta in till henne;)  Neee nu ska ja inte skriva mer.

Gonatt !

Godnatt...

Nu ska johanna sova, hon är trött som fan och ska gå upp klockan åtta:D haha neeej ja ställde klockan på åtta men ja tänker ligga o snooza lite...!

HÖÖÖÖJ!

Sugar Palm Resort , Kata beach



Häär ska minsann jag och Emma bo två sista veckorna.

Ny vecka..

TJEEENA!

Hur sjutton är läget? Här är de hur bra som helst typ, har vart en riktigt trevlig dag idag tycker jag, va till stan med Malin, Emma och Anna:) Jag köpte mej nytt smink, foundation, mascara och bronzepuder.. sen köpte jag puder till håret med, och ett par asgrymma solglajjer som är rosa.. fyfan va ja kommer glänsa :) Sen köpte jag mej ett fint rosa linne:) ujj va nöjd jag är alltså! Sen tror jag inte jag köpte nå mer.. Sen när vi blev klara i Örebro drog vi oss te Fellingsbro och bokade hotell :D Först blev det ett lyxhotell typ ;) haha nee men nästan iaf. Skitfint läge, ligger typ på ett berg eller nåt precis vid stranden! Där ska vi vara en vecka, andra veckan ska vi bo på ett lite mindre fint hotell som bara kostade 400 kronor för en vecka, det är ju heeelt OKEJ! För den veckan hade vi tänkt att se oss omkring , åka till Phi Phi island o bo några dagar till exempel. Sen efter två veckor blir ju jag o Emma heeeeelt ensamma, så då tänkte vi att vi skulle bo på Sugar Palm resort, kata beach.. Skitfint hotell det med! Längtar Jag tyckte nyss att det var en hel månad kvar, jag tycker tiden bara rinner iväg. Jag tror att det kommer gå skitfort, jag ska ju jobba nu dom här helgerna som är kvar o det går ju så fort! Tur det iaf.

Nu ska ja sööva.. Godnatt Godnatt !

FIN


HELG

Godafton.

Nu ska jag alldeles snart sova, är trött efter en arbetsdag, känns som jag har växtvärk i mina ben, känner mej liten igen:D Usch imorron ska jag kliva upp ungefär kvart i sex, för jag börjar 6.40. Lagom kuul! Men bara jag får komma upp så ska det vara lugnt. Helst skulle jag bara hoppa över söndagen, vill att det ska vara måndag för då blire stan! Mitt smink är totalslut, måste köpa en ny mascara, foundation, puder och rouge. Fan va tråkigt! det är inte ens kul o köpa smink för det är förbannat dyrt. Roligare o köpa nå fint linne lr nåt, det tror ja kanske att jag med ska göra. Känns som man ändå vill ha nåt fint tills man åker bort:) Finns säkert massa fint där med att köpa. Jag skulle väldigt gärna ha min kjol som jag beställde från La Redoute. Skitfin verkligen, hoppas den kommer innan jag ska åka!

Iaf så har jag spenderat denna lördagkväll med mamma och Maria, vi kollade på melodifestivalen och åt lite mat. Det fick väl duga, Kul liv jag har egentligen, men man orkar inte hitta på nåt när man jobbar helg, man är inte direkt pigg på o göra nå heller! Ska bli skönt o vara ledig lite i veckan, så man är redo för fredagkvällen sen;) haha fyfan, ja jobbar på alla dagar man kan hitta på nåt roligt på, egentligen är det rätt värdelöst o vara ledig i veckan, och det är ju inte ens kul o behöva jobba 3 helger i rad. Men det är inte det minsta synd om mej egentligen :D Det är ju på helgerna man drar in slantar..

Nehe, om man skulle försöka gå o knoppa. Hejsvejs och godnatt.

Thailand!


Fjeedaaag!

Godkväll på er!

Då va det fredag igen, känns som dagarna går i rasande fart! Fick jobba ikväll så de blev inge ledighet här inte, o imorron och på söndag jobbar med! Men det gör mej inte ett skit, för jag får pengar! och de är ju verkligen nåt som går åt;) Får ju lön samma dag som jag kommer hem :) Inga fel. Idag fick jag iaf vara på trean som jag också ska vara hela helgen, har inte vart på trean förut, riktigt spännande ;) Hoppas det går bra alla timmar ja blir själv!

Snart blir det väl o sova, börjar 8 imorron iaf ! Grymt skönt, det är stor skillnad. då äre ju iaf ljust när man vaknar, underbart! Ska väl se en sväng på film tror ja innan jag somnar. :)

Nattinatt , Puss och kram.

Torsdag!

Heej:)

Guuud så trött jag känner mej nu, sen kan jag ju tala om att jag har AS ont i ryggen, det går inte o beskriva knappt, Den vanliga smärtan har jag fast tio ggr värre, o sen känns det som en nerv eller nåt ligger i kläm så smärtan strålar ner i armen. Inte skönt för fem öre, ska bli skönt me thaimassage:D Ikväll har jag jobbat, gick rätt så bra faktiskt. Glömde mina vantar någonstans, dom vill ja ju ha:( men men hoppas dom kommer fram!:D I helgen blire iaf o jobba på ekgården, ska bli lite skönt faktiskt, det går så fort tiden där:P o sen måste jag ju ha lite pengar när ja kommer hem från utlandet med:D
Fan jag pratade ju med chefen idag och han sa att han inte visste om han kunde fixa så ja får lönen lite tidigare bara för kommunen hade blitt så trött på han förut när han hade frågat, han sa att ja kunde prata me min andra chef, men vafan jag hinner ju ta ut pengarna ju:P Det ska nog inte vara några problem, men de känns som det hade vart lättare o inte lika stressigt om ja redan hade pengarna innan ja åker .. men skitsamma , lite spänning måste man ju ha:P höhö

neej sova nu kanske.

Gooodnaaajt

Tisdag!

Tjenamors!

Uj va trevligt jag hade det ikväll med bruuudarna, även fast jag var nykter:) Shiitkuuul. Roligt o träffa allihopa måste jag säga för det händer ju inte direkt var o varannan dag. Synd bara att jag var tvungen o åka hem:( Men det blir fler utgångar! Och nu har ja legat här ett tag och letat hotell, jag fattar inte riktigt hur vi ska kunna bestämma oss för det finns tamefan flera hundra tusen hotell. Men någe bra blir det nog! Men jag tycker tiden går sakta.. och så vill jag jobba lite! fan den här månaden ska jag bara jobba helger, känns faktiskt rätt bra ändå, jag skulle ändå inte ha nå och göra för jag måste spara typ varenda krona jag äger och har, då kan jag lika gärna jobba faktiskt:) Men nu minsann ska ja nog sova lite! Vore skönt.

Ha en skön natt , Pussilipusss!

Måndag.

Godkväll:)

Jaha då ligger man här och ska glo på film alldeles snart, Ten inch hero heter den, en bra film tycker jag:) men jag har tittat i flera omgångar, men ska väl se hela på samma gång sen:D Idag har jag inte gjort alldeles för mycke, vaknade klockan tio och åt frukost klockan elva:P Sen var jag o Malin ute och gick, sen gick vi hem till henne en sväng sen åkte vi och solade, det var skönt! syns ju lite iaf :) Vill inte se likblek ut när man kommer till thailand, men det kommer jag väl iaf göra. Sen har jag bara legat i sängen med min kära dator, kollade om jag skulle hitta billiga hotell, två hittade jag tror ja, men nu har jag nästan glömt hur de ser ut. :D Sen kollade jag på charterhjältarna, tycker verkligen att semestersvenskar är bättre!

Fan ja e en aning trött,  men så kan de va. Men nu ska ja iaf glo på filmen!
Godnatt hej hej!<3


RSS 2.0