Thailand!

Godeftermiddag!


Dåså.. då har man bokat thailandsresan:D Det blev hela 31 dagar :O men fysatan va skönt ! haha morsan tror vi kommer tröttna, men varför då? Slipper ju den här jävla årstiden iaf :D kommer lagom hem när de börjar bli skönt väder här! Vi åker den 27 mars, på min 20-årsdag:D Det kommer bli snuskigt kuuul ! Men det blev bara jag o Emma, men det gör inget :) Längtar verkligen nu kan jag säga!

Nu snart kommer bror min och ska äta mat, riktigt trevligt:P haha ne nu måste jag sätta fart med diskningen och städningen och tvättningen.  Hade bra !

Kjamsikjaaam!

Fredagkväll!

Tjena!!

Då ligger man här och ska försöka sova snart då, känns som det kommer bli väldigt svårt faktiskt. men vi får se ! idag har jag bara tagit det lugnt. Tog en promenad imorse i solen, riktigt härligt! hade min nya jacka på mig som förövrigt kostade 199 spänn på stadium outlet, gudars vilken bra affär.. jag köpte mej ett par träningsskor för 269, dom är jättfefina tycker jag, sen köpte jag en mjukisdress.. så jävla härligt! Och idag bokade jag o Emma en resa till Thailand ;) hahah fyfan va roligt, hon ringde mej och var helt extas, vi bokade fast det bara fanns två platser kvar, jag fattar egentligen inte ens varför vi bokade den, anna fick ju inte plats :S haha sen va de på min 20-årsdag.. men men, vi får väl boka en ny:D jag har hittat en ruskigt bra flygstol tror ja :D Det blir Thailand i tre veckor iaf! Kollade på jättefina hotell idag, som kostade verkligen knappt nånting ! Poolen låg alldeles precis vid hotellrummet så de är ju bara o ta ett steg utanför dörra o så är man i pooolen:) Hoppas det blir det hotellet ! 

Neeeru nu ska ja sova !

Pösssssss:)


Tisdag...

Tjosan i trosan:D

Herregud vad jag är trött nu, nu är ja riktigt trött på att jobba kväll, skönt att jag ska jobba dag imorron,, börjar halv åtta eftersom jag måste ha ett antal timmars vila:P skönt de!
Den här dagen började med att jag vaknade halv åtta, för jag fick sms av Emma och sen va riktigt kissnödig så ja visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen, så jag klev upp och blev pigg, de va första gången jag klivit upp halv åtta fast jag inte behövde.. De har nog aldrig hänt förut. Iaf så tog jag mej en promenad för de va soligt ute,, som vanligt blir det molnigt när ja kommer ut, de e ju inte direkt första gången det händer. Haha jag tar en lagom sväng och mötte alla tanter som var ute och gick tillsammans, hurtigt av dom!! Sen kom jag hem och gjorde lite mer ingenting. Sen smsa jag bara med Emma och väntade på att jag skulle gå iväg te jobbet. Det känns riktigt tråkigt när man går iväg..

Jag fick samma sväng som jag hade igår, tycker den är rätt okej faktiskt! När jag skulle åka ner igen till lokalen hade det skett en singelolycka mitt i fellingdbro nästan. Brandbilar o skit stod där.. Klantigt,, hah nej då, jag höll faktiskt på o köra ner i diket idag, riktigt nära men ja klara mej .. skicklig som man är ;) haha nej men fan de e svinhalt ute nu, De har ju blitt mildgrader ute nu så de e inte så jättekonstigt. Sen när jag kommer till affärn va de nån jävel som hade snattat, fan va de händer saker här i byn, igår va de nån som körde in i en lyktstolpe så hela bilen blev helt förstörd, o sen de här idag, Helt stööört!:D haha. Och sen nu ligger jag här i min varma, sköna säng, kan de bli bättre? Helst vill ja ju sova ut imorron med de kan jag får göra på fredag. Fick en förfrågan om man ville hänga med ut på krogen idag,, men ja jobbar ju bara o står i hela dagarna så de blidde inge av med det, :P Fan ska nog inte gå ut på krogen på ett tag, måste ju spara pengar te resan,, Och idag funderade jag på om ja borde ta en spruta... jag har fan inte en aning om vad ja behöver ha? Nån spruta ska jag nog ta iaf! jaha nehe jaha , om man skulle försöka knyta sej nu då, Snart är huvudvärken borta, fick de idag när jag var ute o gick , snön bländade så jävla mycke så var tvungen te o kisa me ögonen hela tiden,,, sen hade jag de hela dagen, tog en värktablett nyss så den ska väl hjälpa får vi tro!  Nu har jag iaf skrivit lite mer än jag brukar, de blev en händelserik tisdag med andra ord.... :P

Godnatt! 

Pysss!

Söndag

Heej!

Den här dagen har bara flytit på, skitskönt faktiskt! jobbade från 8-18 och de gick fan hur fort som helst! Jag trodde jag skulle få vara ledig imorron, men icke, de blir o jobba från 15-21.30. men jag får iaf sovmorgon som jag har längtat efter så! Så jävla skönt! Jag skulle ändå inte ha gjort nåt vettigt imorron kväll så jag kan lika gärna jobba:) Fan jag hinner ju aldrig träna, :S men ja får pengar istället, det känns ju inte helt fy skam:D Nån gång nu i veckan skulle jag behöva åka in till stan o köpa lite smink, de börjar bli jävligt dåligt med det:P Sen skulle jag behöva köpa en bikinitöverdel, den som jag beställde från HM blev ju för liten, så jävla drygt,, Annars älskar jag min bikini ! :)
Nehe nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, för jag har inget liv!:D

Filmdax (:

Pusselipussss!

Lördag:)

Tjeenis!

Då ska man sova nu då, ska jobba imorron mellan 8-18,, skönt me lite money, men egentligen borde ja inte jobba e för trött känns det som. slutkörd. Imorse tvingade jag mej upp halv tolv. o ändå har jag vart helt slut hela dagen,, allting jag gjort har vart jobbigt bara för det.. men i veckan ska jag försöka vila upp mej lite.. om det inte dyker upp mera jobb:) Det tror jag men vi får väl se. Ikväll har mammas pöjk Lasse vart här med sina två döttrar. Vi har ätit goood mat och kollat på melodifestivalen, fan va de sög:O

Nej nu ska ja lägga huvudet på kudden och somna som ett litet barn:D
Höörs o ses ! Puss o kram natttinatt:D

HELG

Heej!

Herregud va underbart med helg! Det är svårt att beskriva;) Men jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska göra.. antingen dricka lite eller vara hemma och dryga en massa.. Men jag är trött som fan.
Den här dagen flöt ju på riktigt bra men hann inte ha nån rast inte.. men men så kan de vara ibland.
Imorgon kommer iaf mammas pojkvän me sina döttrar och käkar lite middag här:D det kan ju bli rätt så trevligt.
Men ännu trevligare vore det o va i Thailand, jag o Emma skla försöka få ihop ett gäng som kan dra sen i slutet på mars elller april ..Hoppas de e nån som nappar på idén ;)
Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen! Känner mej nästan lite vidrig. haha

Ha en riiktigt skön fredagkväll för det ska jag ha:D PÖÖööösssssss

Thailand


Torsdag.

Tjenare !

Fy fan va trött jag är ., känns typ som jag håller på och bli sjuk:S Det vill jag verkligen inte!
Men iaf ska jag jobba imorgon med, usch jag har jobbat så mycke nu så ja känner att jag borde vara ledig lite, men jag tänker på pengarna.. jag vill ju komma till Thailand! Nån som vill följa med mej? Vill ju helst inte åka helt ensam, men ja blir väl så illa tvungen:P haha. Den här helgen kommer väl bli lika tråkig som vanligt, skulle egentligen på krogen men de blir nog inte så, men ja känner fan att jag måste hitta på nåt den här helgen,, förra helgen jobbade jag o helgen innan det var jag sjuk.. nåt måste jag hitta på.

Nej nu ska ja och Cindy gå hem . Sen ska jag kolla på film och sova sen! Gristrött är ja!:P

Puss och kram på er ! :D

kväller:)

Godkväll:) 

Så där då har man kvar en jobbdag denna vecka:P Ruskigt skönt!
Nu ska jag bara sova!!!

Godnatt!
 

Tisdag!

Hejsan!

Nu har man slutat jobba och så sitter man här och tart lugnt, ska ut på en promenad i solskenet snart:) Guuuuuuud va rart:D Sen blir det mindre rart när man ska hem o städa rummet, det ser inte ut som det borde! Sen ska jag äta köttbullar och mos:P inte världens härligaste maträtt , men men. Sen hade jag en fundering om man skulle ta o färga håret, men ja vet inte. Eller så följer jag med morsan till stan imorgon o köper där. Men jag orkar inte gå upp tidigt för det första, och för det andra kommer jag bli rätt trött på henne. Hon kan aldrig bestämma sej! Det är bra drygt. För det tredje vill jag vila mig innan jag ska iväg och jobba. Så vi får se hur det blir helt enkelt.

Nu ska ja pallra mej iväg! :D


Söndag!

Hallååådäär!

Det här känns riktigt trevligt att jag bara har kvällen kvar. :D Sova ut lite imorron iaf! Men vid halv tolv ska jag klippa mig, hmm hur ska ja klippa mej.. ? Det blir nog bara o toppa lite, fast det skulle va så skönt o ha kort hår men det ska jag inte ha:P Sen på fredag eller nå vill jag till örebro o shoppa lite, nån som vill följa med kanske :D Måste köpa hårfärg, känner att det skulle behövas. Nu ska jag ta och titta på film tänkte jag. Ha en bra kväll ! :)

Kramkram!


Lördagkväll.

Godkväll.

Då är en kväll avklarad, SKÖNT! Fast ikväll gjorde jag typ ingenting, tittade på melodifestivalen hos en tant:P Riktigt trevligt,, fick med mig två päron hem, mamma kan ju ABSOLUT inte sitta o titta på när jag äter ett, det var därför. Omtänksam så det heter duga ! Häromdan fick jag en duk med mig hem som mamma skulle få eftersom jag fick en förut så blev ju mamma såååååå avundsjuk. :D Dom är roliga dom däär.
Ska alldeles strax sova, känner att jag är riktigt trött!! Men det är skönt. 
Ne de här duger inte, sovasovasova!

Sov gott! :D

Lördag

Hejsan!

Då ska man snart hoppa in i duschen och dra iväg te jobbet igen, jag fattar inte riktigt varför man ska behöva gå delad tur.. Men men idag äre ju iaf Alla hjärtans dag, jag fick iaf hjärtan av min mamma .. det får man väl vara glad över. Alltid nåt. Hoppas kvällen går fort iaf. Då ska jag hem o sova bara! Så skönt så. men så ska man upp imorron blääääää. Imorse klockan sex ringde dom från Ekgården o ville att jag skulle jobba, men tyvääääärr! Får väl bli en annan gång.
Men så ligger man här och äter godis. Men man får väl passa på när det är lördag. Blev ju över från igår och det måååste ju bli slut ;)

Men nu ska jag försöka hoppa in i duschen tre sekunder... Fortsätter väl och skriver lite mer ikväll kanske.
Hare gött ! pöss o kräm!

Äntligen fredag!

God eftermiddag:)

Äntligen är det fredagkväll! Även fast ja ska jobba imorron känns det rätt så bra ändå. Har vart en rätt bra dag egentligen, men inte så fräsch om vi säger så.. Nu sitter jag här o väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan lägga in lite mer tvätt, kuuuuuul. Sen ska jag faktiskt ta o gå till affären och köpa nånting gott till kvällen, Det kan jag väl vara värd:) Men ikväll tänker jag gå och lägga mig tidigt känner jag, är redan trött. Men jag har ju ett antal filmer som jag kan titta på, har inte riktigt bestämt mig vilken. Alltså det vore riktigt skönt och gå och lägga sig nu, men det kan man ju inte göra. :S ne men iaf tio ska jag sova! Ännu en helt ensam helg. Förra helgen var jag sjuk och denna jobbar man. Jag kan ju redan tala om att nästa helg hoppas jag att det blir lite mer röööj!!!
Nej vetja om man skulle dra sej ner i källarn !  Så får det blir.

Kram på er !


Torsdag!

HEEEJ!

Ojojoj va trött jag är !! det är helt otroligt, ja vaknade ju halv elva, så jag borde verkligen inte vara trött. Men det är skönt det då vet jag att jag kan somna iaf :) Det ska jag alldeles snart göra, så fort jag skrivit ett par rader i den här så kallade bloggen. :)  haha o så ligger och vet inte riktigt vad jag ska skriva, man är ju inte direkt nån författare ;) haha.

Iaf så började dagen med att jag dyngtrött vaknade av klockan, måste ställa klockan annars är jag rädd att vakna och få en chock när jag tittar på klockan. Hatar det, för då somnar man sent på natten sen..:( Sen gick jag upp och åt frukost o sen började städningen.. gjorde faktiskt en RIKTIG städning idag, jag dammsög listerna och tog ut mattorna på vädring, o rensade i min garderob, sen dammade jag uppe på garderoben, dääär fanns det damm så de räckte och blev över kan ja säga! haha roligt ämne ja skriver om,, städning, men de är väl ungefär det enda jag gör på dagarna när jag är ledig. Något filmtittande har ju inte heller blitt av på länge, vet inte riktigt varför men jag har väl haft annat för mej, städat kanske;) Sen skulle iaf min mamma iväg till jobbet, och de tycker jag är såå skönt o bara få vara själv hemma.Då drog jag med mig Cindy ut på en promenad, Faaaan va skitigt det är ute ! jag var tvungen o slänga in na i duschen när vi kom hem, helt grusig ! Men hon vart ren o fin:D Sen slog  jag upp receptboken och leta på nå bra recept på lax, så jag fixa till nudlar , lax och sås och wokgrönsaker.. :) Det fick duga! Sen ringde far min och fråga om jag skulle komma över med Cindy, och dit gick jag minsann för jag skulle bli bjuden på tårta. Det var gott vill jag lova!  Sen gick jag hem o tittade på "Du är vad du äter". Det låter ju som jag har världens mest händelserika liv.. Lr inte..

Imorgon och i helgen händer det inte mycke mer än att jag ska jobba,, imorron jobbar jag till halv fyra  o dom andra dagarna är delade turer ! Det värsta som finns ungefär. Men ska jag komma iväg till Thailand så äre bara o jobba! Vill verkligen komma iväg i slutet på mars , när den feta lönen kommer och ja precis fyllt tant.. :D Det skulle passa mej bra.

Jahoopp det var dom raderna det. nu ska ja bara knoppa o sen kliva upp imorron o se glad ut!
Då får man väl önska en god natt och en riktigt skön natt ! Det ska faaan jag ha!
Puss o hej leverpastej..

Onsdag kväll:)

Godafton:)

Nu ligger jag här o tar de lugnt efter jobbet, usch tyckte den här kvällen var rätt jobbig o lite rörig.. mycke o hålla reda på o det gör mej så förvirrad! Men det gick bra iaf. Ser framemot en ledig dag imorron, ska bli så skönt så man kan vila upp sej inför fredagen och helgens arbete. Det kommer bli slitigt. Men det skramlar ju te i kassan iaf:D De kan ju inte bli bättre då:) Kommer jobba tisdag, onsdag, torsdag och kanske fredag nästa vecka. ujejuj har inte jobbat såhär mycke på länge faktiskt. Känns mycket bra.

Idag följde jag till slut med mamma till Lindesberg, gick lite på Lidl o tittin, jag köpte mej faktiskt en rätt fin tröjklänning. vet inte riktigt vad det kallas, tunika lr nåt:P den var grå, tänkte först ta en svart, men den gråa var faktiskt finare så jag känner mej nöjd:, inte nog med det, den kostade 50 spänn, det är minsann inte dåligt!  Sen när jag stod i kassan såg jag ett riktigt fint armband så jag slog te på det med:D Jag tycker det är så skojigt och köpa nya kläder o prylar så jag vet inte vad.

Nehe, nu skulle ju jag se en snutt på film, känner mig så trött så ja lika gärna skulle kunna skita i det, vi får se hur lång tid det tar innan ögonlocken slår igen. Tror det blir The Reader. Aja nej nu kan jag inte skriva mer.

Godnattis!


Onsdagmorgon!

Godmorgon!

Nu funkar det iaf, igår kväll när jag skulle skriva va de nå fel:S men men nu går de:D
Vaknade nyss av att Burim ringde o fråfade om jag kunde jobba ett par dagar nästa vecka men jag jobbade på hemtjänsten redan, men på tisdag kunde jag iaf, tycker det är rätt så trevligt o tjäna lite pengar, skulle vilja åka lite utomlands faktiskt:) Thailand vore finfint! jag kan åk avart som helst egentligen bara det är varmt o strålande soool:D Nån som kan tänka sej följa med kanske?

Och nu frågade mamma om jag vill följa med till Lindesberg, men de vill jag inte! Jag klarar nej bra ändå:)
Funderar på om man skulle gå upp o käka lite frukost, de skulle sitta fint tror jag! Jag känner mej vääldigt trött får jag lov att säga, just nu känner jag mej inte så alllert att jobba ikväll, men när jag väl kommer dit ska det väl gå bra.

 frukosten väntar! Puss o Kjqm!

Promenad

Tjoooo ! Nu ska ja tamesjuttsingen ut o gå:P Hööörs senare :D Pööööööööss!

Kväller:)

Tjenare på er:) Vilken underbar dag det har varit idag =) Man ville vara ute precis hela tiden! Det hade vart en perfekt dag att åka skidor eller pulka o bara ta de lugnt o dricka lite varm oboy. :) Hoppas de blir en liiiika fin dag imorron! Då blir promenix med Malin igen, samma som idag. Vi drog me oss Cindy ut o hade Malin hade me sin digitalkamera. Jag fick nöja mig med mobilen:) Det fick duga! När jag kom hem hjälpte jag mor min med matlagningen, Gulaschsoppa blidde det:D Riktigt gott faktiskt! haha ja o nu har ja inte mycket mer att skriva för ja har så ointressant liv:D Nu ska johan läsa de här sa han nyss.. :D Nu ska ja försöka knoppa lite, ska ju jobba vid sju imorron:) kommer nog inte kunna somna :S bland det jobbigaste som finns.. men ska göra ett gott försök iaf:) Godnattgodnattnattnattnattnattnattnatt! :)

:D


Hoppas de blir lika fint imorgon!


Här va de vinter(:


Natt!

Jaha då fixar man o trixar, :D ska väl snart sova, om de går, men imorron tänker ja gå upp klockan åtta, annars kommer ja inte kunna sova sen på kväällen. vi får väl se hur de blir me den saken!

GODNAJT !


Söndag!

Heeejsan:)

Då sitter man här igen, efter en mycket innehållsrik söndag,, (den e ju inte slut än iaf:D) Vaknade vid 10 ungefär som vanligt,, herregud va slött det låter,, aaa iaf dom dagarna ja är ledig:) måste ju passa på o sova när man ändå kan.. :) o sen tittar man ut genom fönstret o kan knappt tro sina ögon, typ en meter snö utanför! Va väldigt längesen det va så mycke ! :) Sen såg ja att de låg godispapper på golvet o undra vem de kunde vara, om inte Cindy, hon är ju bedrövlig. Iaf så frågar Johan om ja ska med ner till hallen o kolla på Fellingsbrocupen o det kunde jag ju gärna göra! Mycket trevligt , Grönbo vann iaf skiten! Kunde man ju inte tro.. Tur att inte Johan va med :D haha. Vi hade våra vanliga diskussioner som alltid är väääääldigt seriösa. Jag åkte hem ungefär vid fyra och kollade på hockeyn, Sverige-Finland.. Självklart vann Sverige. :D Hockeyn gick lite bättre än den där jävla handbollen som man fick skämmas rejält över.

Jag måste säga att jag tycker förkylningen är mycket bättre än igår :) Ett bra tecken!
Men nu ligger man här i ensamheten medans mamma umgås me sin pojkvän;) haha känns roligt. Usch nyss hävde ja i mej en massa kexchoklad så ja fick ont i magen, men det är väl så en söndagkväll ska se ut!

Nej vetja om ja skulle gå ut o va lite social, på msn äre öken så !
Adjöken sa löken ! Tjoflöjt:)


jackaan!

Den vill jag väldigt gärna ha !:)

FINA:)

Tjusiga värre:)

Cypern


Första raderna:D

Tjolahopp!

Då har man skaffat sej en liten liten blogg , som man håller på o pillar o trixar med :D
Det ska bli riktigt spännande o se hur de blir,. kanske blir lika känd som blondinbella,, det skulle ja gissa iaf :D
Gud nu sitter man här o försöker komma på nåt riktigt kul o skriva,, man tänker så de knakar men ändå kommer man inte på nå vettigt,, roligt liv man har:D hoppas snart på en riktigt vändning !
Den här helgen har ja spenderat helt ensam, eller ja iaf idag:P Är ju lite småsjuk,, hostar o e allmänt snuvig o känner mej hängig,, så ja känner att de inte gjorde nå o bara va hemma:) jag såg på melodifestivalen. Petra Mede är ju inte direkt nån favorit här o kommer aldrig bli det,, Kristian Luuk o Björn Gustafsson säger jag bara, ja undrar egentligen va de va för idiot som satt o sjöng i mellanakten eller om de ens finns nån sån längre.. bedrövligt äre ju! låtarna va ju inte heller nåt o ha tyckte ja, men så äre ju alltid.. bara nån enstaka duger väl. Gud va ja är positiv till allt:D

Imorgon äre söndag o ja hade ju tänkt att ja skulle träna , men icke, Blir väl o dra igång nån film o dricka honungsvatten så kanske man blir frisk tills man ska jobba på tisdag:P men de ska nog inte va några problem, eller helt frisk kommer ja nog inte vara , de tar ju ett tag, :/ men nog kan ja jobba !

Nej nu har ja ju skrivit ett par rader iaf, riktigt roliga.. haha inte.. men så äre när man inte har nå liv. :D 
Nu ska ja väl försöka lägga huvudet på kudden o slockna.. vore riktigt skönt känner ja nu, men helst av allt skulle ja ligga på en strand om ja fick:P men de kan man ju drömma om istället,:)

Godnajt ! Puss o kram alla barn!*


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0