helg.

ujejuj va härligt de ska bli o sova nu, är trött faktiskt! har precis kommit hem från klebban ,, vi gick upp till pappa o så fick ja lite mat o sen satt vi o glodde lite. inte direkt de vi brukar göra ,, i vanliga fall är vi ju ute på rajtantajtan.. men icke idaaag. Becca ska ju supa imorron,, men inte ja inte,, ska ju jobba på söndag bläää! jag hatar att man alltid ska jobba när alla andra ska supa,, förstår inte. men men.. nästa helg hoppas ja på nåt riktigt trevligt :D Förresten damp min klänning ner i lödda o ja är så jävla nöjd över den! Älskar den verklligen.. de e nog de finaste ja sett ! Iallafall nära :D Vågar inte använda den knappt ju:S aja skitsamma nu ska ja sova så ja orkar upp o sooooola imorron :D

pussokram.

Flo-Rida feat Wyclef Jean  - Rewind


Min :)



Snart hänger en sån här i min garderob :)



Nu har jag slingat håret och jag tycker ja inte ser nån skillnad:( 

27 Maj.

Jag kan bara inte fatta att jag sover så länge. Idag vaknade jag halv tolv, svintrött ! Så här länge brukar jag aldrig sova. Men jag är väl bara inne i en sån "period" nu.. Hoppas den snart är över för jag hatar när jag sover så länge för jag får panik när jag vaknar !  Jag tog mej iaf en promenad med Cindy och höll på o blåsa bort.. Det är verkligen inte skönt! Men var ju tvungen. Sen var jag och Rebecca en sväng på affären båda skulle tydligen dit så då tog vi sälle ;) Jag köpte slingor och lite annat skit. Tänkte jag skulle bli lite ljusare i håret nu till sommaren, känner att jag vart mörkhårig ett bra tag nu så de kan va kul med lite förändring :D Sen nu har jag dammsugit o skurat golvet.. jag kan inte förstå att det ska bli så skitigt så fort här. Snuskigt äre :O

Näää vetja om man skulle börja fixa håret nu så man blir färdig nån gång idag, det är ju inte bara inte :) Hööööörs !

Puss o kjam !

Pink - Please don´t leave me


Jobb!

JAha då har man jobbat den här kvällen, gick bra förutom att jag jobba me en som tror att ja inte kan ett skit.. trött man blir på såna,, blää.. men nu ska ja va ledig tills på fredag,, då ska man jobba kväll sen jobbar ja söndag med,, usch o fy.. drygt! nää ja känner att ja inte orkar skriva mer häär!

hej då!

Monday!

Den här dagen har ja näästan baaaaaaaaaaaaaaaara solat.. det är ju så underbart skönt, måste ju försöka hålla kvar de bruna som är kvar. Vill inte bli blek nu när det snart är sommar. Jag och Becca satt på hennes balkong o stekte.. skönt att hon har så mycket sol däär :D Hoppas det blir många soldagar på den balkongen! Sen kikade vi på tv o käkade glass, mycket gott, men inte så nödvändigt for my body ;) Nu ligger jag här och tänkte beställa nåt trevligt klädesplagg, fast jag inte borde....

jobba imorron.. usch.. men de ska bli regn så det gör inte så mycket.. Hade göttt !




Looking at you makes it harder
But I know that you'll find another
That doesn't always make you wanna cry
It started with the perfect kiss then
We could feel the poison set in
"Perfect" couldn't keep this love alive
You know that I love you so
I love you enough to let you go

mmmjaaa

fyfan va trött ja är.. och helt neeeeere känner jag mej,, o varför vet jag inte.. hatar när man får sån här konstig känsla i kroppen.. ! Den är nog borta imorgon får vi hoppas.. !

nu blir de o sova! Godnatt puss !

Gillar denna starkt..


Söndag.

ujujuj va trött ja är, helt otrooligt faktiskt! Tror nog att jag ska sova i en halvtimme kanske ja blir lite piggare.. fast jag skulle tro att jag skulle vilja sova hela natten sen om man skulle gå o sova:S Man kanske inte ska chansa.:)
Jaha då var helgen snart avklarad. känns rätt härligt ändå, ska bara jobba på tisdag vad jag vet. Men de blir nog mer hoppas ja ! Vill ju inte gå omkring hemma o ha tråkigast i världen. Blää neej!

Den här helgen har vart full måste jag säga, i fredags va vi ju som sagt i frövi och igår åkte jag o becca till linde för en liten utgång. Var meningen att vi skulle till Frimis men hade ju ingen som kunde köra dit. Det var inte så mycket folk men det är ju alltid trevligt o dansa..! Träffade mycket trevligt folk också, o de e ju inte illa de heller.. :)

Nu ska jag nog sova en sväng, eller om man skulle försöka dra ett varv med dammsugarn.. Hmmm.. Skriver ett par rader sen om jag är vaken!:P

Häääärrrååååååå..

HELG..

Jahaa då var helgen här som jag längtat så mycket efter.. :) Sköönt! Så ikväll kanske det blir utgång om fröken Kleber känner föört:D Vart lite drickande igår, vi var först hos becca med johan och dom.. sen drog vi te frövi.. Det fick duga,, men fan va jag var aaaaarg ! :D haha herreguud.. för jag skuuuuuuuuulle verkligen hem o vi kom inte hem o då var ja asarg.. :) Jag blir sällan arg men just då var ja jäävligt trött så jag knappt visste vad jag hette.. Men ikväll ska jag vara glaaaad som jag alltid är ! (oftast).

Just för tillfället sitter jag här och suger på en klubba,, o har precis ätit äcklig mat. blä! Ska försöka hoppa in i duschen för man är ju inte fräsch nånstans. Sen ska jag o Rebecca gå en sväng till affärn , får vi se om man hittar nåt som tilltalar en ;) Men det gör det nog säkert:P Neej nu blire duschen skulle jag tro!!



Keri hilson, Ne-yo - Knock you down

SKÖN LÅT !

Vill ha helg!!

Såååå nu är det baaaara en jobbdag till, men imorgon slipper jag hemtjänsten iaf så de blir o vara på ekgården.. de får duga:) Fast helst av allt skulle jag välja bort det o vara ledig istället, men då skulle jag inte göra nåt vettigt alls. Så egentligen är det bara bra o tjäna pengar! usch jag känner nu att ja skulle vilja vara lite ledig, känns som det var hundra år sen jag hade helg eftersom ja jobbade helgen som var o förrförra söndagen, usch.. sen har jag jobbat alla dagar förutom igår.. blää. me de säger ja inte sen när ja får lönen.. den kommer nog bli ganska skaplig iaf hooppas jaa,,, men inte den som kommer nästa vecka.. nej usch de blir nog tusen spänn bara.( men ja får skylla mej själv.. men de var de iaf vääääärt:) Och snart är det sommar. De vill jag knappt ens tänka på för mycket till sommar kommer jag nog inte få eftersom ja jobbar heeela sommaren, men ja funderar på om man skulle ta en skitbillig resa nånstans i augusti när jag har slutat jobba. Vetja om de finns nån frivillig som vill följa med?!


och nu ligger man här och funderar på vad man ska göra med sitt liv..? Jag vill veta nuuuuu om jag kommer in på nån skola. Det vore ju helt underbart om man gör det, för då vet man iaf vad man ska göra för nå och slipper tänka på mycket i onödan ifaaaaaall man inte skulle komma in.. usch. Sen skulle det vara underbart att flytta härifrån för här hemma orkar man ju inte bo! Men man vill ju inte flytta från kompisarna! Men så kan man ju inte tänka hela livet. Usch fan det känns som man inte har nå liv, det är bara jobba, sova, äta, supa haha jaa ungefär iaf.. Men klaga är ju synd o göra men de suger verkligen!

Näääj nuu får det här vara sista meningen för nu ska jag knoppa så det snart blir helg för då äre party!

Sovgott..

Så bra!


söndag

jaa nu ska ja sova.. mm de ska jag.

hejsvejs

Cindy!


Just nu känner jag mej helt förstöörd. Mamma pratade idag om att vi kanske snart ska avliva Cindy! Miiin älskade hund! Jag vill inte att hon ska försvinna från mej. Kan inte förstå ett liv utan henne! vi har haft henne sen jag var fem år, så länge  jag kan minnas! Jag kommer ihåg när jag var liten då jag låg och grät för att jag inte ville att hon skulle dö. Nu är den tiden snart här. Hon hör ingenting, är stel och nu äter hon varannan dag ungefär och är såå himla smal nu. Jag brukar ge henne annan mat för ja vill att hon ska äta!! Det är så jobbigt att se hur hon bara blir sämre.. men men det är som det är. Det spelar ingen roll om vi skulle skaffa oss en annan hund för ingen skulle kunna ta din plats gumman!  Nu hör jag dej ligger där ute och drömmer, hoppas du drömmer något bra.
Vi ska ha det så bra vi bara kan sista tiden nu vännen min.


Älskar dej<3




REGN

Det är så underbart väder här i Sverige.

Nu ska ja försöka äta lite här, det blir lax, potatis sås och morötter, broccolli och sallad! muums blire!
Sen ska ja shoppa lite hårfärg och bodylotion så är allt som det ska vara sen !




Anton i Semestersvenskar!


Jag



Hääälluuuu

:)



Emma, Jag, Anna och Malin

!

Neee men undra om man skulle försöka pallra sej till affären,, e svinigt trött men det får gå!

Hejdå.

Thailand


:)



Fula jag,  men det var härligt iaf:)

Vill vara brun!


Tjoflööjt!

Jaha då har man haft ett litet uppehåll här, får ursäkta mej om det nu är nån endaste liten själ som bryr sej:) Man kan ju hoppas men det kan man ju aldrig veta. Denna vecka har ju vart väldigt intressann med massor att göra.. INTE.. Måndagen började med en ledig dag, kommer faktiskt inte ens ihåg vad jag gjorde,, så kul va det. Tisdagen blev det arbete så det heter duga, usch vilken dryg dag alltså! På kvällen blev det lite umgänge med fröken Kleber, vi var nyttiga och kollade runt på internet efter några kryssningar som vi är tillräckligt gamla att få åka på, tror vi hittade nååt bra iaf :D Jag är ruskigt sugen på det iaf:) Jag fortsätter väl med min händelserika vecka o då har ja kommit fram till onsdagen och det kan ha vart världens tråkigaste dag, jag tog en promenad, städade, tvättade och lagade mat,, resten av tiden satt jag bara och glodde, ganska deprimerad man var då. I idag är det torsdag och då har jag jobbat kväll:) Det flöt på riktigt bra faktiskt även om det var mycket att göra. Tiden går fort iaf och det är ju bra det.

Igår kom jag på att det vore jävligt kul att åka till Spanien på reseledarutbildning i en månad,, det tror ja skulle va sjukt kul faktiskt.. slippa de här jävla skitstället,, det ska ja nog göra om ja inte kommer in på utbildningarna som jag har sökt.. men just nu är ja så mycket mer sugen på det där andra! men ja får väl se hur ja gör,, bort ska ja iaf :D

Imorgon drar jag till Örebro med Malin , måste införskaffa mej lite nya kläder,, känns som det är på tin., vet inte när ja köpte sist,, ja köpte knappt nå innan ja skulle åka till Thailand för det va ju onödigt då.. :P Sen skulle jag behöva ett par nya skor med,, Sen måste man ju gå in på systemet en vända också.. :D

Nej nu mina vänner skulle jag behöva sova lite tror ja!
Puss o adjöken sa löken..


Lördag!

Tjena..!

parta som ett svin i dag! 

RSS 2.0