BLÄBLÄ

Asså usch vad allt känns tråkigt!!? ingenting som kan vara roligt.. Önskar att nånting kul kunde hända i det här livet.
Meeen neeeeheedå. Alltid samma saker, jobba, äta, sova! BLÄÄÄ är så trött på det! Och så finns det så jäävla många puckon också!!

Önskar att Ronja kunde komma hem och berätta hur hennes dag har vart.. :)

PUST.

GODNATT.










Vägglöss.

Jaha då ska man ta och ringa till Anticimex igen.. dom har redan vart här 4 ggr,, men vägglössen vägrar försvinna! Det är verkligen vidrigt.. fattar ingenting.. men men! Det är så jävla drygt för det blir så stökigt o han skitar ju ner hur mycket som helst! men hur som helst ska jag flytta härifrån snart och det ska bli så jävla skönt!!!
En sak som är bra är vädret, solen skiner! Det är så jäkla härligt, nu är det vår precis när som helst, alldeles runt hörnet ;)
Nää försöka klä på mig lite kläder! kram o puss*
Såna här bor i min säng..
Dom BOR i min säng..

Spårlöst.

Alltså varje gång när man ser på "Spårlöst" håller jag alltid på att gråta ihjäl.. förstår inte att det ska vara så sorgligt! Ronja och jag ligger och verkligen stortjuter! haha galet! Men jag har ju alltid vart sån som gråter för minsta lilla.. :)


Nej nu får jag sluta så jag inte väcker Ronja, som ska upp 5 bara :D

Godnatt.



Förkylning...

...kan den inte bara bryta ut? Jag hatar när det ska vara lite halvdant! aja inte mycket man kan göra. Helst av allt vill jag slippa sjukdomar överhuvudtaget...
Just nu ligger jag och funderar på vad man ska hitta på imorn OCH på onsdag, är ju nämligen ledig! Och det känns skönt men ändå riktigt riktigt tråkigt, vad ska man göra? finns ju lite saker att välja på men ändå är det så jävla tråkigt! Vill ju tjäna lite slantar iaf... men tur att man fick jobba över lite idag.
Idag kollade jag och Ronja på Outsiders, det handlade om barn som får barn! det är ju helt galet egentligen, 14 bast o gravid.. FJORTON ÅR ? :O Klart man får skaffa barn när man vill men jag skulle aldrig göra det.. men men alla har sina egna val i livet! Och tur är väl det. På tal om barn så blir jag snart faster:D Och det ska bli sååååå kul! En liten knodd är ju hur gulligt som helst, tänk va jag ska vara barnvakt:) Kom ut nu till faster Johanna!<3
Nähä om man skulle försöka sova så man orkar vara ledig imorn...
Nattinatt.. :) <3
Nu vill jag ha vår och sommar..
Sommar tack.

Oslo.

Känner inte alls för det här, vill bara vara hemma !! men men, de dröjer inte länge förns jag är där! :) Ska bli sååå härligt! Nej nu måste jag nog ta o packa väskan och dra mig till jobbet för att packa varor..
skriver nog några rader ikväll:)

Hade!

Sol.

Det är inte speciellt ofta man vaknar och att solen skiner utan ett endaste moln på himlen, underbart är ordet! Önskar att det kunde vara såhär varje dag så snön smälter bort, för nu är jag riktigt trött på snö, vill att våren ska vara här nu!! Då kan man börja leva igen på riktigt. Men jag ska nog ut och gå en sväng, kan ju inte sitta inne när det är så här fint.
Gårdagen var riktigt trevlig. Åkte till Mathilda och vi hälsade på Emma o hennes katt Sigrid, hur söt som helst. Alltid lika trevligt att träffa dom där stjärnorna:)
Ikväll ska jag ju på 50-årsfest hos min farbror. Ska bli jättekul att träffa dom. För det sker ju inte allt för ofta...
Innan vi åker dit så kommer nog Brorsan och Madde hit och hälsar på.. och lilla babyn såklart, du får ju komma ut nu! :)

Om man skulle försöka ta tag lite i livet nu va............

Snart flytt hem igen! <3



Låt mig få bli lite bruuuuuuuuun...

Låt mig få bli lite bruuuuun!

Sverige!

Jaaaa, då var man hemma för ett litet tag igen. Mycket trevligt!
Sitter just nu med färg i håret, förstår inte att man ska behöva färga håret så ofta, det blir så dassigt efter ett tag, eller vad man nu ska kalla det :) Men nu ska det bli ordning på det. Tycker förövrigt att det är så jäkla skönt att inte vara blond, slippa hålla på med slingor.. nu är bara o slänga i lite färg så äre färdigt :D hur najs som helst.

Igår tänkte jag verkligen att jag skulle sova lääääänge idag, men av nån anledning så vaknar jag nästan alltid 08.50.. min hjärna är väl inställd på den tiden nu när ja alltid annars går upp den tiden.. så då går de verkligen inte att sova längre.. men de är ju skönt det, så jobbigt när man vaknar 12 o så äre nästan kväll sen.. :P inte för att överdriva men.. ;)

Jag sitter och tänker på vad som ska ske ikväll, finns lite alternativ tror jag att välja bland. Men vad det blir vet jag inte än, bara vänta och se, imorgon ska jag iaf på 50-årsfest hos min farbror Anders, gud så gammalt de låter, men så är det bara... Ska blir jättetrevligt att träffa allihopa igen, känns som det var evigheter sen.. Tur att jag ska flytta hem så jag får träffa folket oftare. Jag känner verkligen nu när jag är hemma att jag har fattat rätt beslut att flytta hem.. :) Ska bli så jääääkla skönt!! Fast kommer sakna Oslo också, allt med Oslo..:) fast mest helgerna ;) haha ,, men i sommar så kommer man nog hälsa på några ggr iaf :)

Oj nu ser jag att det är dags att duscha ur färgen i skallen.. :)


RSS 2.0