CINDY <3

Jaha då är snart dagen här då Min lilla älskling ska försvinna ifrån mig. På fredag är det dags att säga hejdå. Kan inte förstå att det verkligen är sant, att hon inte ska finnas mer. Sen jag var 5 år har jag haft henne vid min sida varenda dag, och de är så länge jag kan minnas. Jag minns när vi var och tittade på henne när hon bara var några veckor. Så himla fin var hon!  Och lika fin är hon än idag i mina ögon fast 15 år äldre. Nu är det två dagar kvar sen ska du få komma upp till himlen min vän. Hoppas du får det bra där! Jag kommer sakna dig Cindy<3

Älskar dig.





Mitt hjärta. <3


:)

Hejsan!

Nu ligger jag i sängen och är helt jävla PROPPMÄTT ! slängde i mig en mixrulle, och nu får ja inte i mig ett gram till. Har jobbat ikväll och ska jobba hela helgen. Tycker inte att det gör speciellt mycke, skulle ändå inte ha gjort nåt vettigt. Då kan jag lika gärna jobba och tjäna pengar:) Nu har ju då mamma kommit hem och gud ja är redan trött på na! Hur jobbigt som helst kommer det bli för jag kommer ju jobba me henne snart också .. :(:( men men.. helt sjukt fort har tiden gått iaf. Har redan gått 4 veckor, hälften har gått nu.. fast nu blire värre ,, börjar 100% nu på måndag.. Blir nog bra.
Näääää nu ska jag väl försöka sova.

Godnatt!


Ledig

Hejsan !

Just nu sitter jag här i sängen och försöker smälta maten som bestod av potatis, köttbullar, sås och lingon,, mumsigt tycker ja iaf ! men är så mätt nu så ja kan säkert inte ens gå rakt! Och regnet står som spön i backen och man får helt enkelt sitta inne för att inte bli blöt. Jag var tvungen att gå ut när jag o malin skulle te barnmorskan, fötterna badade ju! men men.. man dör ju inte och det är väl jävligt tur det :) Skulle egentligen åkt till Eskilstuna idag och gå på Zoo me Elin, Mathilda och Elin.. vädret tillät inte det.. och det var ju synd, sen vart de tal om att vi skulle åka till marieberg istället.. men ingen hade bil och de krånglade bara. Jag skulle verkligen vilja ha en egen bil! Förstå va lätt allt hade vart:) man kanske skulle gå sta o köpa en :D Nej nu ska jag väl försöka gå ner och kolla om tvätten har torkat.




ViHörs !





Känner att jag vill åka bort, långt bort.

Hej.

Nu var det ett bra tag sen jag skrev nåt, har jobbat o bara inte orkat skriva.. onsdag är det idag och har vart ledig, så jäkla skönt men man blir så rastlös.. eller ja har ju städat o diskat o tvättat o lagat mat.. resten av tiden har jag haft sällskap av datorn och tvn. orkar inte ens gå ut o röra på mig.. måste bli bättring på den fronten. Imorgon är de tal om att det ska regna.. o de e ju otur eftersom vi skulle åkt till Eskilstuna och Tuna Park och gå på parken zooooo;D för de va ju ett bra tag sen. Kommer inte ihåg sist. Men de blir väl inte av, kanske bara blir en tripp till Marieberg eller nå. kul o träffas och umgås lite iaf :) Vi får se hur de blir med den saken. Usch jag ska jobba fredagkväll och hela helgen. känner mej inte så lockad till att göra det . De går nog bra ändå!


Pusspåer

tjoohej!

Värmen håller i sej än så länge o de e ju så förbannat jävla varmt ! :) Skööööönt tycker jag, men ja tycker de e dags för en liten regnskur.. tror de skulle regna på lördag.. ! fast då ska vi grilla hos ullis o robin ,, helst vill ja ha sol då.. men de blir nog mysigt med regn iaf :D

Ojojoj va jag är hungrig.. helt stört hungrig ! Som tur är ska ja iväg o käka mat hos mammas karl ;) Det blir finemang det ! Men den här veckan har ju bara runnit iväg .. hinner inte med knappt ! men ja är inge sugen på att jobba kväll imorron.. men de går nog bra ändå:) Ser framemot lördag iaf ;) wohoo! 

Nu ska ja gå o fixa till mej lite.. vill hemskt gärna se ut som en riktig människa..



Kväll..

Va sköönt att man känner sej trött så man kan sova iaf :D det var ju en annan visa igår.. kändes som jag låg vaken hela natten(: asjobbigt verkligen. men men,, sådär är det emellanåt. Idag har vi vart o badat i högsjön, den här gången följde mackan med :) trevligt trevligt,, men vi var inte där så lång stund.
men de e skönt o svalka sej lite iaf.. fast ja hatar att man är så jävla sugen på o bada innan, sen när man väl kliver i vattnet äre nästan så man ångrar sig.. de e konstig.. inte riktigt som Thailand om man säger så.. Men oj va ja är sugen på o åka dit igen.. men de lär väl inte bli av än på ett tag.

Neee nu ska ja sooooooova!!


Hmm..

Vettesjuttsingen vad det ska bli för väder nu asså,,  åska o regn eller ingenting.. :D hoppas nog solen kommer fram lite till så man kan dra o bada :D vore riktigt härligt! ojojoj.. nu va de längesen man skrev några rader ,, men de e nog ändå ingen som läser ;) haha..kanske nån enstaka:D men de e ju alltid nåt.. nee men ja kände att nu var de nstan dags för en liten uppdatering .. o allt är ungefär sej likt.. jobbar o står i och håller på o dör av denna värme! Man kan inte riktigt tro att man faktiskt är i Sverige.. fast den här onsdagen har vart lite svalare än dom andra dagarna.. ungefär 26 grader skulle ja tro:D Nee om man skulle försöka få i sej nån mat nån gång idag..
Hörs nog senare om ja orkar dra ett par rader ikväll ;)

HÖJJ..

RSS 2.0