buhuuu

Jag kan ju då erkänna att jag är väääääldigt seg idag, vaknade halv nio o mådde faktiskt ganska bra.. men det blev bara värre o värre.. haha så idag har ja inte ätit ett skit.. typ 5 pommes kanske.. sen när ja kom hem la ja mej i sängen o bara tog de lugnt tänkte ja skulle sova lite så de skulle bli bättre.. o de har ja gjort o det vart bättre men ja e fortfarande seg.. fast det är nog för att ja inte ätit.. Mamma håller på o lagar bakad potatis ,, ska faktiskt bli gott ! Hennes Lasse kommer ju hit för att äta också.. Gulligt:) Tänk om en annan också kunde ha en karl .. vore iiiinga fel.. :)

Igår kväll åkte vi till Johan och förfesta o drog senare vidare till frimis.. Va jättetrevligt måste ja säga;) men ja dansa knappt nånting de va ju de ja va sugen på o göra men de gjorde ingenting ;) hihi
Vetja vad tvn har att erbjuda ikväll.. ja e så dålig på o veta sånt däär nu förtiden så de e skrämmande .. ja vet aldrig vad som går eller nånting ! Det enda ja vet är att nyheterna går klockan sju o tio på kvällen.. även fast ja inte kollar .. :P Det borde man egentligen göra så man hänger med lite i svängarna, tex om de där jävla valet.. ja har inte ens fattat att det är ett vanligt sånt där val som de har vart förut ,, ja trodde typ att man skulle rösta på människor.. asså ja e ju så sämst så de finns inte.. Jag vet knappt vad som händer här i världen..


Nu ska ja ut o slänga soppåsen ! höörs heeeeeyyyyyyy!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0