Torsdag...

Nej nu är jag allt bra trött! Ligger i soffan efter en fullspäckad dag som innehöll jobb, joggingtur, solning, systemet, städhjälp åt morsan. Riktigt trött nu och är glad över att det är fredag imorgon. Ska bli riktigt skönt med helg, då det vankas dop för lilla söta Elias. Fasters lilla guldklimp :) Efter det tror jag att jag ska till Örebro och festa lite eller va vi nu ska hitta på, Ronja min exsambo är hemma i Öret så det blir nog lite partaj där. Har saknat henne så jag vet vad.



NU : Frankrike - Mexico                                          Nördjävel





ELIAS











Världens sötaste Elias<3


Onsdag 16/6 2010.

Ligger nu här i soffan slutade jobbet för en timma sen.. ska ta en promenix med Rebecca :D Var ett jävla tag sen vi promenerade tillsammans.. ska byta om nu ! 
 

HÖRS.

15 Juni 2010

Det är så sköööönt att bara sjunka ner i soffan efter att ha vart ute och gått, duschat och klätt sig i mysiskläder! Härlig känsla är det allt.. det var meningen att ja o Malin skulle sola idag eftersom de va så förbannat fint väder när man vakna.. när man kom till Malin blev det mulet, det är underbart att man alltid får som man vill.. men då sa vi att vi åker upp till skogen och går milspåret.. så då gjorde vi det.. :) om man nu nån gång ska bli fit liksom.

Men de var lerigt och backigt.. och svetten ba rann.. uuujejuj.. och nu sitter jag här i soffan och glor på fotbollsmatchen mellan Elftenbenskusten och Portugal, vilket jävla namn, elfenbenskusten? ÖH men ganska heta killar är de i denna match.. t.ex Ronaldo. Behöver inte säga mer. Vetja vilka som vinner? Det är ju synd att Sverige inte är med och spelar, men det är väl lika glad för då behöver man inte bli så jävla besviken för dom hade ju säkert förlorat bara!

Saknar lilla Elias<3


8 juni.

Heelluu.. =)

Idag har jag som nästan alla andra dagar solat med Malin, eller ja överdrivet mycke sol blev det väl kanske inte.. men iaf så de räckte.. blev nästan uppäten av myggen, mitt på blanka dagen.. tur att nån tycker om mig iaf ;) Ne men ja tänkte som så att om ja låter myggjäveln suga tills han blev mätt så skulle de inte klia eftersom han skulle suga upp sitt eget gift.. men ack så fel ja hade.. ska aldrig göra om det.. blev ju värre bara.. :/  Lite senare tog jag och malin en promenad.. sjukt varmt, vi stannade och glodde på kossera.. dom är riktigt söta dom.. softar hela dagarna, FIINT!

Sen drog jag mig hemåt och gick på promenad med morsan istället.. promenader hit i dit,, men ändå blire fan ikke beach 2010.. satsar istället på 2027 jag.. :D men imorn ska jag nog ta mig en joggingtur uppe på käglan.. det är på sin plats alltså. Skönt efteråt iaf :)

nej men sova nu kanske :) Hade..




Det är ljust snart, jag vet
men än så känns det kallt
och gissa vad du glömde
den hänger runt min hals
jag önskar att jag var en sån
som inte tänker alls







RSS 2.0